Rózsafüzér imakönyv

30,60 lei

 

  • Kiadó: Stella Maris Alapítvány
  • Oldalak száma: 364
  • Borító: Puhafedeles, ragasztókötött
  • Méret (cm): 14 x 20
  • Kiadás éve: 2019

5 készleten

Leírás

Harmadik, jelentősen bővített kiadás, több mint 120 féle rózsafüzérrel!

Tartalmazza a korábban kiadott “Új rózsafüzérek”-ben és “Rózsafüzér imakönyv” -ben található összes rózsafüzér leírást és imádásgokat, és további rózsafüzér leírással és imádságokkal gazdagodott!

Ez az imakönyv a rózsafüzérimádkozásának erejét mutatja be, párhuzamot vonva a rossz gondolkodásból táplálkozó francia forradalom és az abból épülő ateista társadalmak, illetve a jó gondolkodást kínáló rózsafüzér imádkozás és annak pozitív hatása között.
A jó elmélkedésen alapuló imádság országok, közösségek és egyének szintjén is csodálatos, pozitív változásokat hozott és hoz ma is igen sok esetben. Ezért a “hagyományos” rózsafüzéreken kívűl 20 féle egyéb “Üdvözlégy-alapú” rózsafüzér minden titkához kínálunk elmélkedés anyagot.
Könyvünk ismerteti az imádkozás és a rózsafüzér imádkozásának módját.
Sokakban felmerül a kérdés: Mi is a rózsafüzér imádság?
– Ha tömören akarjuk megfogalmazni, akkor azt mondhatjuk, hogy a Biblia szavainak (Miatyánk, Gábriel arkangyal köszöntése és Erzsébet köszöntése) ismételgetése közben elmélkedünk Jézus életéről ( a “titok” által).
Ez valóban az öreg nénik imádsága?…
Sokan gondolják, hogy a rózsafüzér imádkozás sok időt igényel. – Napi egy tized rózsafüzér napi öt perc.
A 60 féle rózsafüzért szerkezeti felépítés szerint három csoportra oszthattuk énekjavaslatokkal, több, mint 50 egyéb ima kíséretében.
Szívből ajánljuk ezt a könyvet azoknak, akik most kezdenek a rózsafüzér inánt érdeklődni, de azoknak is, akik rendszeres engesztelők. A rózsafüzérrel kapcsolatban ilyen átfogó könyv utoljára 1880-ban került kiadásra hazánkban.

További információk

Tömeg 0.350 kg